Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures

 • Viseu de Sus

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru relocarea depozitului de  deseuri neconforme din loc. Viseu de Sus, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Targu Lapus

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru relocarea depozitului de  deseuri neconforme din loc. Rohia – Targu Lapus, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Sighet

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru inchiderea in situ a depozitului de  deseuri neconforme urbane din loc. Sighetu Marmatiei, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Seini

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru relocarea depozitului de  deseuri neconforme din loc. Seini, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Satu Nou de Jos

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru inchiderea in situ a depozitului de  deseuri neconforme urbane din loc. Satu Nou de Jos, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Borsa

  Planul de situatie serveste la proiectarea si executia pentru relocarea depozitului de deseuri neconforme din loc. Borsa, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures”.

 • Maramures

  Planul de situatie serveste la studiul de fezabilitate si proiect tehnic in vederea proiectarii si construirii centrului de colectare a deseurilor voluminoase in loc. Borsa, Viseu, Baia Mare, Seini si Somcuta Mare, obiectiv cuprins in cadrul proiectului „Sistem de management intergat al deseurilor in judetul Maramures”.